E-commerce projectmanager

Interim E-commerce en marketing projectmanagementRoald-Ploegmakers-portret en advies
winkelwagentje

Binnen MKB bedrijven help, begeleid en adviseer ik op het gebied van E-commerce, marketing en relatie management.


Ik help u om:

-    Een werkende en converterende multi-channel strategie te ontwikkelen.
-    Meer conversie en omzet te halen uit dezelfde bezoekers aantallen.
-    Gewenste technische aanpassingen succesvol te implementeren.
-    Online zichtbaar, onderscheidend en succesvol te zijn.
-    Campagnes te bedenken en op te zetten en te implementeren op uw platform.
-    Verbeteringen op uw platform door te voeren of over te stappen.
-    SEO verbeteringen door te voeren, organisch beter gevonden worden.
-    Category management voor uw website inclusief content strategie.

Ik heb successen ervaren met eigen retail en etail bedrijven, maar ook tegenvallers gehad waardoor ik moest bijsturen en blijven zoeken naar wat wél werkte. Vanuit deze ervaring weet ik als geen ander wat er speelt, hoe het effectiever kan, waar de winst te behalen valt en hoe u kunt gaan groeien. De laatste twee jaar heb ik me volledig gericht op de online webshop kant. Deze markt is continue in beweging en trends volgen elkaar snel op. Maar moet ik elke trend volgen? Trends zijn helaas lijdend geworden in veel organisaties voor wat betreft prioriteit in uitvoering maar een trend zegt niks over de noodzaak of effectiviteit om deze uit te voeren…

‘Mijn doel is dat uw statistieken door het dak gaan’

Als E-commerce projectmanager help ik bedrijven beter hun doelen te bereiken.
Ik ben verantwoordelijk voor het succes van het project. Binnen de gestelde termijn en binnen het beschikbare budget. Mijn beste projecten draai ik op Agile/Scrum basis, op deze manier kan er in een kortere periode meer resultaat behaalt worden. Dit valt of staat met een goede planning en communicatie. Ik wil graag laten zien hoe en waar er een verbeterslag mogelijk is, daar zit mijn toegevoegde waarde.

Wat levert het u op?
Meer bezoekers, meer conversie maar ook inspiratie en nieuwe ideeën voor campagnes en mogelijkheden. Het resultaat is dat uw shop sneller de door gestelde doelen gaat gaat bereiken. Mijn doel is om uw statistieken door het dak te laten gaan.Bel-me-terug-buton6

‘Dagelijks veranderen de behoeftes van de klant, pas je aanbod en dienstverlening hierop aan. De markt is vraag gedreven!’

Wilt u ook online succesvoller worden? Meer onderscheidend vermogen? Meer conversie hebben? Ik help u dit te bereiken!

Neem nu contact op voor meer en vrijblijvende informatie.

Naam

E-mailadres

Onderwerp

Bericht

Comments are closed.

Copyright © 2019 .

Roald Ploegmakers Consultancy & Advies   -   Rotterdam   -   Tel: +31 (0)6 51 75 49 45   -   Mail: info@roaldploegmakers.nl