MKB adviseurVinkje buttonHet is geen geheim dat je als ondernemer vaak wordt opgeslokt in het bedrijfsproces, in de waan van alledag. Er is sprake van tijdsdruk waardoor, essentiële veranderingen vaak niet worden doorgevoerd op het moment en op de manier waarop dit het beste is voor uw bedrijf. Dat is zonde!

Als MKB adviseur help ik om strategische keuzes te maken op het gebied van:

-  Sales en Marketing
-  E-commerce
-  Inrichting van bedrijfsprocessen

Hierdoor worden de nodige veranderingen op het juiste moment doorgevoerd zodat uw bedrijf zich onderscheid, meer waarde toevoegt aan de klanten en uw omzet stijgt.

Interim- en/of projectmanager
U kunt mij ook voor een periode inhuren als interim- en/of projectmanager. Ik zorg er samen met en of uw team voor dat uw online en multichannel marketing, sales en bedrijfsprocessen goed op de rit worden gezet. Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende weet ik wat er voor nodig is om een duurzame verandering succesvol door te voeren.

Wat levert het u op?
Resultaat! U zult merken dat u zelf, uw marketing, de sales en uw bedrijf beter gaan functioneren. Een logisch gevolg is een toename van de omzet en winst.Bel-me-terug-buton6 Hierdoor heeft u meer tijd en ruimte om u bezig te houden met uw passie en om te doen wat u leuk vindt….

Sparren?  Neem nu contact op tel: +31 (0)6 51 75 49 45