Retail adviseur

Roald-contactOok al is de economie aangetrokken, de marges in retail staan onder druk, of het nu gaat om een fysieke winkel of een webwinkel gaat. De trends en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. De concurrentie is heftig en de noodzaak om te vernieuwen is groot. Dit vereist een goede en sterke omni-channel strategie. Wat is uw onderscheidend vermogen?

‘Een kleine verandering zorgde voor een groot resultaat!’

Consumenten hechten steeds meer waarde aan winkelbeleving en persoonlijke aandacht, ongeacht of dit in een fysieke winkel of een webwinkel is. Het is daarom goed om te weten wat het onderscheidend vermogen is van uw bedrijf en of dat ook zo over komt op uw klanten?  Waarde toevoegen is de sleutel! Maar hoe doe je dat?

Retail adviseur
Bent u retailer, groothandel of fabrikant? Door mijn jaren lange ervaring in retail en B2B kanalen kan ik u gericht verder helpen met uw omni-channel en E-commerce activiteiten. Als eigenaar van verschillende bedrijven in de retail en e-commerce ben ik succesvol geweest. Ik kan u adviseren bij het opzetten van uw online en offline strategie (clicks en bricks), uw keuze voor (mobile)webshop oplossingen en het aanpassen van uw huidige business case.

Wat levert het u op?
Meer tevreden klanten, meer omzet en winst! U zult merken dat het aankoopgedrag van uw klanten direct zal veranderen. Ik zet mijn jarenlange ervaring in de retail en e-commerce sector in om u verder helpen. Mijn doel is om uw investering zo snel mogelijk terugverdiend te hebben. U heeft weer focus, bent voorzien van nieuwe inspiratie en een meer jaren plan. Indien gewenst help ik u bij het in- en uitvoeren van de nodige verbeterpunten.

Retailscan
Om een goed in beeld te krijgen gebruikt Roald bijna altijd de retail scan.
Lees hier meer over de retail scan.

‘Mijn klanten zijn inmiddels mijn fans. Wie had dat gedacht!’ Bel-me-terug-buton6


Nieuwsgierig welke toegevoegde waarde Roald voor uw winkel kan zijn?
  Neem nu contact met hem op tel: +31 (0)6 51 75 49 45

Comments are closed.

Copyright © 2019 .

Roald Ploegmakers Consultancy & Advies   -   Rotterdam   -   Tel: +31 (0)6 51 75 49 45   -   Mail: info@roaldploegmakers.nl