Retail scan

Retail scanwinkeltas-buttonRetail staat onder druk. Dat is geen nieuws, of het nu gaat om een fysieke winkel of een webwinkel. De trends en veranderingen volgen elkaar in snel tempo op. De concurrentie is groot en de noodzaak om te vernieuwen is sterker dan ooit. Dit vereist een goede en sterke strategie.

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Benieuwd hoe u ervoor staat? Hoe de klant uw winkel ervaart? Waar u kan verbeteren?
De retail scan biedt onderbouwd overzicht en antwoorden op meer dan dertig punten. Consumenten hechten steeds meer waarde aan beleving. Het is daarom goed om te weten wat het onderscheidend vermogen van uw onderneming is. Misschien nog wel belangrijker… wat is uw (online)strategie en sluit deze aan bij uw klanten?

Retail scan
Roald bekijkt de winkel door de ogen van de klant. Hij voert de retail scan uit op het moment dat u dat wilt en ongemerkt. Hierdoor is het resultaat zo objectief mogelijk. Aan bod komen beleving, uitstraling, presentatie, belichting, geur en muziek, maar ook de locatie, het onderhoud, de etalage en de looproute. Roald beoordeelt ook de communicatie van het winkelpersoneel op dienstbaarheid, verkoopgerichtheid en vriendelijkheid. Personeel is dé toegevoegde waarde van uw fysieke winkelformule. Van tevoren wordt besproken waar extra opgelet kan worden en wat voor u belangrijk is.

Wat levert u het op?
Meer traffic, meer omzet en winst. De bevindingen worden verwerkt in een op maat gemaakte rapportage. Geen dik rapport, maar kort, bondig en overzichtelijk, direct toepasbaar. U heeft in één oogopslag uw sterke en verbeterpunten helder. Uiteraard wordt de uitkomst in een persoonlijk gesprek doorgenomen. Indien gewenst kan Roald helpen bij de in en uitvoering van de verbeterpunten.

Wat kost het?
Een retail scan inclusief rapportage en aanbevelingen kost €595,- ex. BTW per winkel. Bel of vul nu het contactformulier in. Ontdek waar voor u en uw bedrijf de winst te behalen valt.

100% tevredenheidsgarantieBel-me-terug-buton6

Geïnteresseerd in retail advies, maar geen behoefte aan een retail scan? Bel dan nu +31 (0)6 51 75 49 45 vraag naar de mogelijkheden of neem contact op.

Comments are closed.

Copyright © 2019 .

Roald Ploegmakers Consultancy & Advies   -   Rotterdam   -   Tel: +31 (0)6 51 75 49 45   -   Mail: info@roaldploegmakers.nl