SprekerSpreker-buttonWilt u een inspirerende, energieke en humoristische spreker op uw event? Wilt u dat uw bezoekers weg gaan met nieuwe inzichten en inspiratie? Dat de boodschap blijft hangen? Roald is graag spreker, host of presentator op uw event!


Als je het Roald persoonlijk vraagt, is dit wat hij eigenlijk het liefste doet.

 
Als ondernemer heb ik al meer dan 20 jaar ervaring. Ik ben eigenaar geweest van verschillende bedrijven in de B2B, retail en E-commerce. Daardoor weet ik wat er onder ondernemers speelt, wat ze interessant vinden en waar ze wel en niet op zitten te wachten.  Uiteraard worden alle presentaties op maat aangeboden.

Huur Roald in als spreker over de volgende thema’s:

Ken je klant
Bij dit onderwerp draait het allemaal om klanttevredenheid. Wie is uw klant? Wat wil hij van u? Waarom wil hij weg? Ik laat zien hoe u van een klant een fan maakt en van deze fan een ambassadeur. Wilt u weten hoe u meer rendement haalt uit dezelfde klant en hoe u kosteloos kunt profiteren van deze lopende reclamezuil? Ik vertel het u in een power sessie met humor!

Retail en de toekomst
Hoe de retail branche er over tien jaar uitziet weet niemand. En iedereen die zegt dat hij het weet, kan er zomaar naast zitten. Dat er ons nog grotere veranderingen te wachten staan, dan alleen de verschuiving naar e-commerce is zeker! Tijdens deze seminar deel ik mijn visie over de toekomst graag met u en geeft nieuwe inzichten en inspiratie. Ik vertel u over de trends en kansen die zich aandienen en laat u zien hoe u hier handig op in kunt spelen.

De do’s en don’ts van E-commerce
Er zijn veel aanbieders van e-com software die gouden bergen beloven. Een winstgevende webshop doe je er echter niet zomaar bij. Het is een opening van een (extra) winkel online, waarvoor een duidelijk businessplan en strategie nodig zijn. Ik maak de succesfactoren (do’s) en valkuilen (don’ts) inzichtelijk. Na deze presentatie heeft u een frisse blik en een duidelijker doel voor uw e-commerce plannen.
Lees hier een artikel over dit onderwerp.

Het vak ‘ondernemen’
Als ondernemer ben ik bevlogen, met mijn passie en humor vertel ik over het vak ondernemen. Benoemt op een speelse manier de vooroordelen en misverstanden die er over ondernemerschap bestaan. Deel mijn ervaring en kennis met u, zodat u als (startende) ondernemer een idee krijgt van wat u te wachten staat of hoe u van uw onderneming een groter succes kan maken.

Bel-me-terug-buton6
Huur Roald in als spreker en u heeft na afloop gegarandeerd een frisse blik met nieuwe inzichten en inspiratie voor de toekomst! Met een knipoog naar zichzelf, met humor en energie, zorgt hij dat u kunt profiteren van zijn kennis en ervaring. Roald zorgt ervoor dat het programma volgens schema verloopt en legt soepele verbanden tussen de verschillende onderdelen. Succes verzekerd!

Neem  nu contact met Roald tel: +31 (0)6 51 75 49 45  en vraag naar de mogelijkheden.

U kunt ook het contactormulier invullen en daar uw vraag achterlaten.