Transformatie kan pijn doen maar brengt je uiteindelijk waar je naar opzoek bent.

Over mij

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn ouders hadden foto- en elektronicawinkels. Hard werken stond voorop. Ik rolde in het familiebedrijf en als ondernemer heb ik succesvolle jaren gekend. Maar ook diepe dalen meegemaakt en reorganisaties doorgevoerd. Op een gegeven moment was ik eigenaar van drie bedrijven en alleen maar hard aan het werk. Nu realiseer ik mij dat de uitbreiding van het aantal bedrijven eigenlijk een uitvlucht was. Ik had het altijd druk en het leven overkwam me. Ik ging maar door om niet geconfronteerd te worden met mijn pijnstukken. Tot het niet meer ging.

In 2012 liep ik zakelijk en privé volledig vast. Mijn relatie strandde en kwam in een burn-out terecht. Toen besloot ik rigoureus te stoppen met de ondernemingen die ik had.
Ik ging werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde diverse workshops, trainingen, jaar trajecten en opleidingen. Op dat vlak had ik namelijk jarenlang stilgestaan. Ik vormde mezelf om tot consultant en business coach. Parallel startte ik met mijn partner in 2015 een nieuw bedrijf, Zakelijke Trainer. Een trainingsbureau voor de zakelijke markt en was ik als managing director van 2016 tot 2022 verbonden aan Orbitvu Benelux, een leverancier van e-commerce productfotografie systemen.

Roald Ploegmakers - coach & adviseur
Ben jij ook op zoek naar balans en meer interactie tussen voelen en denken?

Als consultant en business coach miste ik iets. Het ging altijd om het mentale, de cijfers, de organisatie, de processen. Het ging nooit echt de diepte in. Ik miste persoonlijke groei, mindset, visie en spiritualiteit. Is de ondernemer die ik coach wel krachtig genoeg om te doen wat hij te doen heeft? Heeft hij voldoende leiderschap? Focust hij op wat hij echt wil en leeft hij in het nu? Heeft deze last van een trauma of beperkende overtuiging die hem/haar blokkeert? Die vragen bleven onbesproken.

Tijdens een zeiltrip in 2019 besloot ik om een verdiepende opleiding aan de Bridgeman Academy te volgen. Ik ben de opleiding tot Transformatief coach gaan volgen voor mijn eigen ontwikkeling, om te ontdekken waar mijn blokkades en triggers liggen. Tijdens de opleiding merkte ik al snel: deze materie is zó krachtig, dit kan voor iedereen werken. Terug naar de basis. Het ontdoen van de ballast.
Daarna volgde ik de opleiding tot Wim Hof instructeur voor adem en koude training en momenteel neem ik deel aan een verdieping op het gebied van regressie en reïncarnatie therapie bij Maarten Oversier. Daarmee heb ik een mooi gevulde toolbox.

Ik leef nu mijn mooiste leven. Heb een fijne relatie met mijn partner Susanne en ben vader van vier prachtige kinderen. Er is balans, zowel privé als zakelijk. Ik ben veel krachtiger en rustiger en sta in verbinding met mijzelf, mijn omgeving en de natuur. Yoga, meditatie, spiritualiteit, goede voeding, de natuur in; het draagt er allemaal aan bij. Ik probeer mijn footprint zo klein mogelijk te houden en omarm het ecologisch denken, waarbij de mens deel uitmaakt van het systeem. Alles is tenslotte één. 

Ben jij ook op zoek naar balans en meer interactie tussen voelen en denken? Authentieker zijn? Wil jij van je belemmeringen af en een vrijer leven? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Spring naar de hoofdinhoud Spring naar toolbar Over WordPress Roald Ploegmakers Coaching & Advies 00 reacties in afwachting Nieuw Pagina bekijken SEO Redelijke SEO-score Hallo siteadmin Uitloggen Pagina bewerken Nieuwe pagina Titel toevoegen Permalink: https://www.roaldploegmakers.nl/over-roald-ploegmakers/ ‎ WordPress editorFrontend editor Aantal woorden: 657 Laatst bewerkt door siteadmin op 14 maart 2022 om 10:12 Wijzigingen bekijken (opent in een nieuwe tab) Status: Gepubliceerd Bewerken Status bewerken Zichtbaarheid: Openbaar Bewerken Zichtbaarheid bewerken Revisies: 6 Bladeren Revisies tonen Gepubliceerd op: 19 mrt 2021 om 10:34 Bewerken Datum en tijd bewerken Leesbaarheid: Goed SEO: OK Verplaatsen naar prullenbak Hoofd Template Volgorde Hulp nodig? Gebruik de Hulp-tab boven de schermtitel. Uitgelichte afbeelding kiezen Fullscreen (only with Template: Visual Composer) WPBakery Page Builder Quote Quote: Transformatie kan pijn doen maar brengt je uiteindelijk waar je naar opzoek bent.White fonts: 1Text Center: 1 #overmij Aangepaste Over mij Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn ouders hadden foto- en elektronicawinkels. Hard werken stond voorop. Ik rolde in het familiebedrijf en als ondernemer heb ik succesvolle jaren gekend. Maar ook diepe dalen meegemaakt en reorganisaties doorgevoerd. Op een gegeven moment was ik eigenaar van drie bedrijven en alleen maar hard aan het werk. Nu realiseer ik mij dat de uitbreiding van het aantal bedrijven eigenlijk een uitvlucht was. Ik had het altijd druk en het leven overkwam me. Ik ging maar door om niet geconfronteerd te worden met mijn pijnstukken. Tot het niet meer ging. In 2012 liep ik zakelijk en privé volledig vast. Mijn relatie strandde en kwam in een burn-out terecht. Toen besloot ik rigoureus te stoppen met de ondernemingen die ik had. Ik ging werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde diverse workshops, trainingen, jaar trajecten en seminars. Op dat vlak had ik namelijk jarenlang stilgestaan. Ik vormde mezelf om tot consultant en zo kwam ik ook tot de beslissing om mij te gaan richten op business coaching en consultancy. Daarbij kwam al mijn ervaring als ondernemer natuurlijk goed van pas. Daarnaast startte ik met mijn partner in 2015 een nieuw bedrijf, Zakelijke Trainer. Een trainingsbureau voor de zakelijke markt. CSS animatie: fadeIn Afbeelding Afbeelding: 2452 Afbeelding Afbeelding: 2324 Toch miste ik iets als business coach. Het ging altijd om het mentale, de cijfers, de organisatie, de processen. Het ging nooit echt de diepte in. Ik miste persoonlijke groei, mindset, visie en spiritualiteit. Is de ondernemer die ik coach wel krachtig genoeg om te doen wat hij te doen heeft? Heeft hij voldoende leiderschap? Focust hij op wat hij echt wil en leeft hij in het nu? Die vragen bleven onbesproken. Tijdens een zeiltrip in 2019 besloot ik om de opleiding aan de Bridgeman Academy te gaan volgen. Ik ben deze opleiding tot Transformatief coach gaan volgen voor mijn eigen ontwikkeling, om te ontdekken waar mijn blokkades en triggers liggen. Tijdens de opleiding merkte ik al snel: deze materie is zó krachtig, dit kan voor iedereen werken. Terug naar de basis. Nu leef ik mijn mooiste leven. Heb een fijne relatie met mijn partner Susanne en ben vader van vier prachtige kinderen. Er is balans, zowel privé als zakelijk. Ik ben veel krachtiger en rustiger en sta in verbinding met mijzelf, mijn omgeving en de natuur. Yoga, meditatie, spiritualiteit, goede voeding, de natuur in; het draagt er allemaal aan bij. Ik probeer mijn footprint zo klein mogelijk te houden en omarm het ecologisch denken, waarbij de mens deel uitmaakt van het systeem. Alles is tenslotte één. Ben jij ook op zoek naar balans en meer interactie tussen voelen en denken? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op. Afbeelding Afbeelding: 2060 Ik werk vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik naar het allesomvattende kijk. Het woord holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Een holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie. En energie verbindt. Afbeelding Afbeelding: 2468 Een transformatief coachtraject is een proces om naar het volgende niveau te groeien. Hier profiteer je de rest van je leven van. Het brengt rust, zachtheid en geluk. Maar een transitie gaat altijd samen met rumoer. Het is belangrijk om daar doorheen te kijken. Ik help ondernemers daarbij, zodat ze met een heldere en krachtige visie hun bedrijf verder kunnen opbouwen. SEO Leesbaarheid Schema Sociaal Focus keyphraseHulp bij het kiezen van de perfecte focus keyphrase(Opent in een nieuwe browsertab) Krijg gerelateerde keyphrases(Opent in een nieuw browser venster) Bekijk als: Resultaat op mobielDesktop resultaat Url voorbeeld:www.roaldploegmakers.nl › over-roald-ploegmakers SEO titel voorbeeld: Over mij - Roald Ploegmakers Coaching & Advies Voorvertoning metabeschrijving: mrt 19, 2021 - Ik vormde mezelf om tot consultant en kwam zo tot de beslissing om te richten op business coaching en consultancy. SEO-titel Titel Pagina Scheidingsteken Site-titel Slug Metabeschrijving Ik vormde mezelf om tot consultant en kwam zo tot de beslissing om te richten op business coaching en consultancy. Use only with Page Template: Portfolio Show posts from (Use TAGS) Page Width Portfolio Layout How many posts to show? Show "Load More"? Show Filters? How many posts to load on button click? Bedankt voor het gebruiken van WordPress. Versie 5.9.2 Rij Instellingen CSS instellingen margin border padding Border color Type rand (lijn) Lijn hoekafronding Achtergrond Voeg afbeelding toe Versimpelde weergave Gebruik versimpelde weergave Over mij - Roald Ploegmakers Coaching & Advies Stel afbeelding in Media filteren Op type filteren Op datum filteren Zoeken Medialijst Toont 85 van 164 media items Bijlagedetails Image filter Roald_verkleind_3.webp 14 maart 2022 107 KB 410 bij 449 pixels Afbeelding bewerken Alt-tekst Leer hoe het doel van de afbeelding te beschrijven (opent in een nieuwe tab). Laat leeg als de afbeelding louter decoratief is. Titel Bijschrift Beschrijving Bestand URL: Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Geselecteerde media acties

Ik werk vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik naar het allesomvattende kijk. Het woord holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Een holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie. En energie verbindt. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel zijn altijd verbonden en beïnvloeden elkaar.

Een transformatief coachtraject is een proces om naar het volgende niveau te groeien.

Een transformatief coachtraject is een proces om naar het volgende niveau te groeien. Hier profiteer je de rest van je leven van. Het brengt rust, zachtheid en geluk. Maar een transitie gaat altijd samen met rumoer. Het is belangrijk om daar doorheen te kijken. Ik help ondernemers daarbij, zodat ze met een heldere en krachtige visie hun leven en bedrijf verder kunnen opbouwen.