Over Roald

Mijn naam is Roald Ploegmakers, interim E-commerce en marketing projectmanager en adviseur.over-roald

Ik help ondernemingen en MKB bedrijven om strategische keuzes te maken op het gebied van marketing en E-commerce zodat ze meer focus hebben en beter in staat zijn zich te onderscheiden in hun aanbod en dienstverlening. Hierdoor kunnen ze meer waarde toevoegen aan hun klanten en blijven deze een blije klant.

Ik doe dit als (interim) projectmanager of adviseur. Hierbij put ik uit meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer en 10 jaar online ervaring. Ik ben eigenaar (geweest) van 6 bedrijven in de B2B, retail en e-commerce. Heb succesvolle jaren gekend maar ook diepe dalen meegemaakt. Daardoor ken ik ondernemerschap als geen ander, weet hoe het is wat wel werkt en wat niet.

Met mijn enthousiasme en betrokkenheid wil ik je graag verwonderen.
In 2012 heb ik de beslissing genomen om mijn kennis en ervaring in te gaan zetten om anderen ondernemingen succesvoller te kunnen laten zijn. Verwacht van mij kwaliteit en resultaat, ik bied inhoud, kennis en actie.
Klik op één van de onderstaande diensten en ontdek direct met welke dienst ik u of uw bedrijf kan helpen.

 

Klik op één van de onderstaande diensten en ontdek direct met welke dienst ik u of uw bedrijf kan helpen.

E-COMMERCE         |         SPREKER         |         MKB ADVISEUR

Comments are closed.

Copyright © 2019 .

Roald Ploegmakers Consultancy & Advies   -   Rotterdam   -   Tel: +31 (0)6 51 75 49 45   -   Mail: info@roaldploegmakers.nl