Mijn naam is Roald Ploegmakers, Business coach en adviseur.over-roald

Ik help ondernemers en hun ondernemingen om strategische keuzes te maken.

Ik doe dit als business coach en  adviseur. Hierbij put ik uit meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer.  Ik ben eigenaar (geweest) van 6 bedrijven in de B2B, retail en e-commerce. Heb succesvolle jaren gekend maar ook diepe dalen meegemaakt. Daardoor ken ik ondernemerschap als geen ander, weet hoe lastig ondernen soms kan zijn en weet wat werkt en wat niet.

 

Met mijn enthousiasme en betrokkenheid wil ik je graag verwonderen.
In 2012 heb ik de beslissing genomen om mijn kennis en ervaring in te gaan zetten om anderen ondernemers blijer, vrijer en succesvoller te kunnen laten zijn. Verwacht van mij kwaliteit en resultaat, ik bied inhoud, kennis en actie.
Klik op één van de onderstaande diensten en ontdek direct met welke dienst ik u of uw bedrijf kan helpen.

 

Klik op één van de onderstaande diensten en ontdek direct met welke dienst ik u of uw bedrijf kan helpen.

COACHING         |         SPREKER         |         MKB ADVISEUR