Ik doe niet aan een quick fix of pleisters plakken,
ik faciliteer een duurzame verandering

Aanbod

Voor wie? Mijn aanbod is gericht op ondernemers, CEO’s en managers. Ik geloof in het opbouwen van duurzame relaties en ben betrokken bij jouw ontwikkeling en de groei van jouw bedrijf of organisatie. Hoe de investering in jezelf er precies uit gaat zien, hangt af van de omstandigheden en jouw wensen.

Je hebt de keuze uit de volgende opties:

Coching in Spanje

Ik ben verhuisd naar Catalonië, Spanje. Hierdoor geef ik in Nederland geen 1 op 1 coaching meer. Wel bied ik retraite weken aan via BEWUSTE LEIDERS en ANAHATA CENTER of kan je kiezen voor het exclusive coachingtraject in Spanje. 5 dagen 1 op 1.

Ik kijk naar alle lagen persoonlijk, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Transformatie vindt plaats binnen in jou. Jij draagt je stukken en patronen aan waar je het over wilt hebben. Ik faciliteer jou door het inzetten van diverse coaching tools om de doorbraak te realiseren en de antwoorden te vinden die binnenin in jou zitten.

Maatwerktraject
Bijna iedere ondernemer heeft wel overtuigingen, patronen of blokkades die hem of haar in de weg staan.

Lichter Leven Programma

Tijdens het Lichter leven programma gaan we op reis, 1-op-1. De reis duurt 10 sessies waarin er ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijke situatie. Het is uitermate geschikt om je authentieke zelf te ontdekken. Wie ben ik? Wat wil ik en hoe doe ik dat? Het is een prachtig programma om balans te vinden en te ontdekken waarom je hier bent en wat je wilt.

Om de 2 á 3 weken vindt er een sessie van ongeveer 2 uur plaats. De investering voor het programma is €2450,- all-in. Note: Momenteel niet beschikbaar. Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe Lichter Leven cliënten.

Dit programma is ontwikkeld door Robert Bridgeman.

Dit levert het Lichter Leven Programma jou op:

• Ontdekken wie je bent
• Hoe je comfortzone functioneert en hoe hiermee om te gaan
• De kracht van ademhaling
• Jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel optimaliseren
• Weerbaarder worden
• Ombuigen van beperkende overtuigingen

• De kracht van positief denken
• Een positief zelfbeeld ontwikkelen
• Strategieën om alles uit je leven te halen
• Beter omgaan met tegenslag en problemen
• Je hersenen leren kennen en ermee werken
• Energieker leven
• Genieten en in het NU leven
• Manifesteren met de wet van de aantrekkingskracht

Businesstraject

Bij dit traject kijken we naar jou als persoon en je business. Het omvat onder andere persoonlijke coaching, doorbraaksessies, Businesscoaching, analyse van de processen in het bedrijf en het waarmaken van doelstellingen.
Ik zet diverse methoden in en gebruik mijn 25 jaar ondernemerservaring tijdens dit traject. Ondernemerschap brengt je in situaties waar je graag wil zijn en soms ook helemaal niet wilt zijn. Persoonlijk leiderschap is daarin key. Welk gedrag laat je zien? Daar werken we aan, transformeren patronen, blokkades en overtuigingen die je niet meer dienen.
We werken op alle lagen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Ben je fit? Mentaal krachtig? Kan je omgaan met je emoties? En ben je in verbinding met je innerlijk kompas?
Samen kijken we naar de processen in je business en wat je wilt aanpassen. Omdat jij transformeert, transformeert jouw business met je mee. Zo binnen, zo buiten.

De investering voor dit traject is € 3250,- voor 10 sessies van 2 á 2,5 uur en 5 bel/online afspraken. Dit traject is 100% maatwerk. We doen eerst een intake.

Businesstraject

Alle prijzen exclusief btw en zakelijk aftrekbaar. Wil je meer inzicht in wat de verschillende programma’s voor je kunnen betekenen? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Zie jezelf en je business groeien, terwijl jij energie en vrijheid overhoudt