Groei is altijd mogelijk. Zelfinzicht is daarin de belangrijkste factor

Wat klanten zeggen

Daniëlle Dekker

Ik ben met Roald de 10 sessies durende Lichter Leven reis aangegaan in September 2020. Het kwam op mijn pad, en ik voelde dat ik dit moest doen.
Het was in een fase in mijn leven dat ik erg behoefte had om mezelf terug te vinden. Op werkgebied liep ik vast, mijn relatie was ook niet even rooskleurig meer en in mijn rol als moeder/opvoeder was ik soms ook mezelf kwijt.
De sessies waren intens, soms met veel woorden en tranen, soms juist in stilte. Er is veel losgekomen in mij. Roald weet op een mooie manier bruggetjes te maken, n.a.v. mijn verhaal waar ik op dat moment mee zit of tegen aan liep. Roald nam absoluut geen rol als ‘de coach’ aan.
Deze afgelopen 6 maanden zijn zeer waardevol voor mij geweest. Op zoveel vlakken meer inzicht gekregen, licht op het donkere laten schijnen. Mezelf in de spiegel durven aankijken en uitspreken dat ik van mezelf houd. Leren uitspreken wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik hier te doen heb. Roald heeft de gave om aan te voelen wat er nodig is op het juiste moment.
Ik gun iedereen een reis-bege-leider als Roald!
Hartengroet, Danielle Dekker

Johan Rombouts

Inzicht, rust en meer vertrouwen. Dat is wat ik heb bereikt na de coaching sessies met Roald. Daardoor kan ik voor mezelf niet alleen betere keuzes maken maar voel ik me ook fitter, energieker en ben ik me meer bewust van mijn omgeving.
Ik ben Roald zeer dankbaar voor de mooie sessies waarin alle facetten van het leven de revue zijn gepasseerd. Wat voor mij  startte met een onbekende bestemming, werd al snel een reis met vele mooie momenten en met een duidelijk persoonlijk doel.
Door de oprechte interesse die hij in je toont en het persoonlijk inzicht wat hij heeft, weet hij je te bereiken te inspireren en te motiveren.
Roald heeft me doen laten beseffen wat nu eigenlijk echt belangrijk is, zonder dat hij me daarbij naar een bepaalde richting stuurt. Ik ben niet alleen sterker maar voel me vooral ook veel comfortabeler en ben me meer bewust van de dingen en mensen om me heen.

Dit had ik veel eerder moeten doen.

Groet, Johan

Priscilla Bout

Ik vertrouwde Roald en kon me vanaf het begin openstellen. Ik heel veel tranen gelaten tijdens het Lichter Leven programma.
Ik heb mij kwetsbaar opgesteld en kreeg heel veel inzichten. Roald luisterde naar mij en iedere keer voelde ik veel begrip en veiligheid om gewoon te zijn. Wat ik heel fijn vond, is dat Roald het programma aanpaste aan mij.
Roald liet mij op een prettige manier dingen inzien en was altijd gewoon zichzelf. Tijdens dit programma kreeg ik heel veel inzichten en ging ik als een speer.
We hadden altijd hele fijne gesprekken en heb ik al mijn doelen behaald en eigenlijk veel meer bereikt dan ik in het begin had opgeschreven als doel!

Groetjes, Priscilla Bout

Testimonials

Je kunt bij mij niet terecht voor puur strategische, actiegerichte coaching. Daar geloof ik niet in. De balans vinden tussen het strategische en energetische en vervolgens de juiste actiestappen zetten, dát zorgt voor groei!

Bewustwording is volgens mij de sleutel tot groei, zowel zakelijk als persoonlijk. Want door alsmaar bewuster te worden van wie je bent, van je overtuigingen, conditioneringen én je omgeving, heb je de keuze om anders naar dingen te kijken. Je perspectief verandert.