Groei is altijd mogelijk. Zelfinzicht is daarin de belangrijkste factor

Wat klanten zeggen

Positieve review over Roald Ploegmakers

Daniëlle Dekker

Ik ben met Roald de 10 sessies durende Lichter Leven reis aangegaan in September 2020. Het kwam op mijn pad, en ik voelde dat ik dit moest doen.

Het was in een fase in mijn leven dat ik erg behoefte had om mezelf terug te vinden. Op werkgebied liep ik vast, mijn relatie was ook niet even rooskleurig meer en in mijn rol als moeder/opvoeder was ik soms ook mezelf kwijt.

Positieve review over Roald Ploegmakers

Johan Rombouts

Inzicht, rust en meer vertrouwen. Dat is wat ik heb bereikt na de coaching sessies met Roald. Daardoor kan ik voor mezelf niet alleen betere keuzes maken maar voel ik me ook fitter, energieker en ben ik me meer bewust van mijn omgeving.

Ik ben Roald zeer dankbaar voor de mooie sessies waarin alle facetten van het leven de revue zijn gepasseerd.

Positieve review over Roald Ploegmakers

Priscilla Bout

Ik vertrouwde Roald en kon me vanaf het begin openstellen. Ik heel veel tranen gelaten tijdens het Lichter Leven programma.

Ik heb mij kwetsbaar opgesteld en kreeg heel veel inzichten. Roald luisterde naar mij en iedere keer voelde ik veel begrip en veiligheid om gewoon te zijn. Wat ik heel fijn vond, is dat Roald het programma aanpaste aan mij.

Testimonials

Ben jij ook op zoek naar balans en meer interactie tussen voelen en denken?

Je kunt bij mij niet terecht voor puur strategische, actiegerichte coaching. Daar geloof ik niet in. De balans vinden tussen het strategische en energetische en vervolgens de juiste actiestappen zetten, dát zorgt voor groei!

Bewustwording is volgens mij de sleutel tot groei, zowel zakelijk als persoonlijk.

Bewustwording is volgens mij de sleutel tot groei, zowel zakelijk als persoonlijk. Want door alsmaar bewuster te worden van wie je bent, van je overtuigingen, conditioneringen én je omgeving, heb je de keuze om anders naar dingen te kijken. Je perspectief verandert.